30 Eylül 2012 Pazar

eylülde bitenler..

avon advance techniques durulanmayan saç kremi: ilk aldığımda çok sevmiştim. hatta bu 2. şişemdi. fındık kadar kullanıyordum. sonra sıkıldım. bi süre dayanamadım, tekrar kullandım, bitsin diye bol bol süründüm. nihayet bitti. saçımı kestirmeden önce çok ihtiyaç duyuyordum, saç uçlarım çok kuruydu. ama tekrar almam.

veet tüy dökücü sprey: en kullanışsız ürünlerden biri. üstelik çok kötü kokuyor. sadece 1-2 kez deneme amaçlı kullanmama rağmen bitiverdi. bir daha hayatta almam.

isana traş köpüğü. bunu da öyle çok kullanmadım ama bitiverdi. bir daha alınmayacak.

puma duş jeli: aslında bunları set olarak kullansaydım muhtemelen daha güzel olurdu ya neyse.

kokusu deo ve parfümle aynı. bir duş jeline göre gayet kalıcı bir kokusu var. ama ürün miktarı çok az. yani 2 duşta falan bitti.

maybelline colossal volum express (sarı tombik): bu maskarayı herhalde bilmeyen yoktur. ortalama bir fiyata alınacak en iyilerden. dolgunlaştırmada başarılı. suyla hemen çıkıyor. biraz topaklanma sorunu var ama o da benim acemiliğimden. kahverengi almıştım ben. daha doğal duruyor siyaha göre.

gerçi lancome kullandıktan sonra fark ettim. kirpiklerimi sertleştiriyor. jöle gibi. bu maskaranın doğal sonucu sanırdım ama demek ki değilmiş.

bir maskaranın bittiğini nasıl anlarız emin değilim. ama fırçaya gelen ürünün azaldığını fark ettiğim için attım.


she baby lips gloss: bu minicik şeyi bile bitirmek ne kadar zor. teknik olarak bitti sayılmaz ama kalan kısımlara ulaşamıyorum.

bu yanılmıyorsam mor teneke kutudan çıktı. maalesef numarayı silinmiş. artık she bunlardan üretmiyor diye biliyorum. halbuki çok kullanışlıydı. cebine at çık. bi parça selpaktan daha az yer kaplıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder