17 Mart 2012 Cumartesi

spor ayakkabısı..

ikea' ya gitmişken yan tarafa geçtik. orda nike' ın bir fabrika satış mağazası varmış. nike factory store gibi bir adı var hatta. spor ayakkabıları ciddi ucuz.

burda da yazmıştım. ne zamandır yürüyüşte giymek için spor ayakkabısı arıyorum. süper tekno özellikler aramıyorum. rahat, güvenilir bir marka, sade bir model ve çok pahalı olmasın. adidas' ı eleme nedenimi de yazmıştım. reebok' lardan mı alsam diyordum.

nike'lar da fena değil ama bu seneki modeller çok fosforlu, yanar dönerli. en son fena olmayan bir modele 200tl fiyat biçmişlerdi. o da gene nike outlet mağazası. kenarında kocaman sarı bir leke. lekeli olduğu için 200tl daha düşmüş fiyatıymış.

iyiki almamışım. bu ayakkabıları 40tl' ye aldım. şaka gibi. hiçbir kusuru da yok. mağazada zaten en pahalı ayakkabı 150tl. o da en tasarım modeller. önce başka bir tane beğenmiştim 80tl idi. o da süper bir fiyat. tek sorun ben spor ayakkabıda 40,5 giyiyorum. o 41' di. sonra bunları gördüm. zaten çok ucuzlar. bir de bazı tek kalmış modellerde fiyat daha da düşük. %30 indirimli bir reyon oluşturmuşlar. bunun etiket fiyatı 60tl idi. bu tam 40,5 olduğu için bunda karar kıldım. diğerinde hava tabanı falan varmış ama bedenin uyması daha önemli bence. kasaya gittik. 40tl dedi. şok olduk böyle. meğer etiket fiyatından % 30 düşüyormuş. sudan ucuz ya.

bu yazıyı okuyan varsa, ankara' da oturuyor ve spor ayakkabısı almayı düşünüyorsa bence kesinlikle baksın. zaten raflar dolusu ayakkabı var içeride. başka mağazalarda görmediğim çok uçuk modeller bile var. erkek modelleri daha çok seçilmiş. ama bayan modelleri baya fazla. özellikle de 38-42 arası baya güzel modeller vardı..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder