8 Şubat 2011 Salı

gods of the arena..

spartacus' te 2.sezon başlamış haberimiz yok. daha 3. bölümde ama kırmızı noktalı sahneleri abartmışlar. hatta dövüş sahneleriyle içiçe geçmiş falan. cnbce bunu yayınlasa 10dk falan olur herhalde.

bu sezonda spartacus öncesi dönem var. crixus daha acemi, ashur' la kankalar, batiatus soloniusla kanka falan. çok güzel bir esmer kadın var. yaşının güzelliğinde gibi. o yaşta onun kadar güzel olabilecek miyim acaba. o değil de siyah saç çok daha genç gösteriyor. hele de beyaz tenli olup taşıyabileni.

spartacus dizinin adı ama ortada spartacus yok. sanırım kanser yüzünden kadrodan ayrılmış. zaten hikayede yeri yok şimdilik ama isim saçma kaldı böyle..

yeni bir şampiyon çocuk var. ilk gördüğümde colin farrell sandım ama değil.

o değil de bu crixus' un kasları nasıl söndürmüşler ki. hadi beyazlamış ona sağlam bir kese yapmışlardır. çenesinin keskinliğini gizlemek için de saç sakal bir birine karıştırılmış da.. bilemedim..

final bölümünde her şey ortaya çıktı. solonius çok büyük şerefsizlik etmiş. şimdi bunlar kanka oyunlarda tekel kuran bir adam var ona gıcıklar. solonius daha pasif ama bizim adamla baya diş biliyorlar. bu ikisi oyun çevirip bu adamı alt ediyor. solonius son anda bizimkine kazık atıp her şeyi kendi alıyor. üstelik herşeyin başlangıcı olan kahraman çocuğun daözgür bırakılmasına sebep oluyor.

ashur' a crixus' un kazık atması mantıklıymış aslında ashur gel birlikte bizim adamı öldürüp şampiyon olalım diyor crixus da onu saha dışına atıyor. ama gene de yazık aslında..

son sahnede sahibe ve karısının son anları gösterilmiş. anlaşılan geçmişe geri dönülmeyecek..

ismine de uygun olmuş hani. yeni arena açılışı falan. göndermelerle dolu dizi.

yalnız ben biraz 1. sezona benzettim. orda da ashur  batiatus' u solonius' a satmış gibi gösterip, aslında sadık kaldı, burda da kilit intikam sahnesi oydu. senaristler biraz kendini tekrarlıyor sanırım..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder