10 Nisan 2011 Pazar

10nisan..

şimdi bir kız var. bütün belirtiler pintiliği gösteriyor. bu kızı ne zaman görsem telefonunu kursta şarj ediyor. ilk yapan bu değildi. başka bir kız var şehir dışından geliyor o ilk şarj etti. olabilir. çünkü yol hali sonuçta. baktı ki bu iş yapılıyor bu da şarja başladı. ihtiyaçtan falan değil. bildiğin beleşçilik. mesela ilk tenefüs şarja takıyor. ee evde taksayın. hani öyle deli gibi telefonla konuşup şarj bitirir havası da yok anladın mı. resmen beleşçi.
öff ne çok şarj dedim. gerçi bana giren çıkan ne sonuçta dershanenin elektriği..
bi ara ben de pintiydim ama başkasına zararım olmazdı. para harcamak istemiyorsam yemek almazdım. başkasının yemeğine dadanmazdım. artık dikkat ediyorum. kimisinin içinde olur ya ben zorlayarak normalleşiyorum.

bir de bi kız var. sanki beni bozmak için fırsat kolluyor. neden bilmiyorum. mesela bana 2 ay önce dediği bir şey vardı. sen zaten bunları biliyorsun seninki şeklinde. onun dersi başlayınca aynı lafı ona söyledim. bi kızdı bi köpürdü. yancılar falan da çıktı hemen.

geçen gene saçma bir şeyden olay çıkardı. bak hiçbişi demedim. gene kızdı köpürdü falan bu sefer çevredekiler bile böyle saçma bir şeyi dünyanın en önemlisi gibi savunmasına anlam veremediler.

ta sene başında onunla bir şey yüzünden atışmıştık. acaba ondan mı diyorum. yani o savunduğumun kesinlikle arkasındayım. önemli bir şeydi ve tek değilim bu konu halihazırda bir çok kişinin savunduğu bir şey. ama 5dklık falan bir şeydi ve orda biz yıllarca tartışıp bir sonuca varsak bile kimse bizi iplemez ki zaten.
hala kızıyorum zaten ona çünkü çok büyük haksızlık var. bunun kıytırık bir kimseden gelebilecek önemli bir torpili var. ama orası benim yerim. madem bu kadar isteyecektin zamanına azicik kastırıp kazansaydın ama çok istiyorum e banane ki..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder