7 Mart 2011 Pazartesi

kara kuğu..

ilk 3 bölümü şurdan izledim ama güzel değildi. küçük ekrarı videoyu alıp büyük ekrana sığdırmışlar. kalitesiz bişi olmuş.
http://www.filmdiziizle.gen.tr/black-swan-film-izle.html/5

kalanını şurdan izledim bu daha iyi:

http://www.online-dizi.com/black-swan--siyah-kugu-izle-kisim-6.html
yalnız videonu sonunda reklam çıkıyor birden böyle bi sıçratıyo..


bu filmi çok merak ediyordum. oscar ödüllerinde öne çıkan filmlerdendi. adayların hiçbirini izlemediğim halde natalie portman' ın ödül alacağı belliydi.
oyunculuğu gerçekten iyi ama haketmiş kadın. sayesinde biz de kuğu gölü balesi hakkında fikir sahibi olduk.
filmin başlarında o ince silüetine, zarafetine hayran kaldım. atkının duruşu bile güzel. iştahım kesildi valla. ama sonlara doğru saçlarını sıkı sıkı toplamış ya v for vendetta' daki hali geldi aklıma sürekli hani şu kafası kazınmış, erkek kıyafeti gibi kıyafetlerin içindeki hali.

kızın bu halini direk anne faktörüne bağlıyoruz tabi. sorunlu ebeveynler, kendi hayallerini çocuklarının gerçekleştirmesini isteyenler vs. sonra kız sapıtıp kendine zarar vermeye başlayınca anneye de acıyoruz içten içe.
sonra lily denen yeni kıza kızıyoruz. bunu ayarttı kendi rolü kapmaya çalışıyor diye. sonra bunlar kızın rüyasıymış deyip onu da affediyoruz.
thomas zaten isminin telafuzundan kaybediyor. bir de o adamı da oceans 12-13' te tanıdık. zaten her görüşte aklıma onlar geliyor. çok filmde oynamak da iyi değil. yeni yüzler getirsinler canım.

senaryoda pek iş yok aslında. hatta bazı yerler kopuk gibi. değişimler falan daha vurgulu olsun isterdim ama kadın hakkaten iyi oyuncu bence. hele o kara kuğuya dönüştüğü sahne çok etkileyici..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder