21 Ağustos 2011 Pazar

the tourist..

şurdan izledim:
http://www.filmifullizle.com/turist-the-tourist-2010-filmi-full-orjinal-izle-turkce-dublaj.html/6

son dönemde gördüğüm en dandik film. ilk 5 bölüm o kadar sıkıcı ve anlamsızdı ki. sırf angelina jolie de güzel kadın canım çok şık bla bla.. diye düşünürek geçti. ordan oraya gidip, güzel güzel giyiniyor falan.

bi işte son 5dkkası falan şaşırtıyor. meğer bizim frank turist değil hakkaten alex' miş. devlete olan vergi borcunu ödeyip, kötü adamları da interpole öldürtüp çıktı kenara. ben de johnny depp niye böyle ablak ablak baktığı bir tolü kabul etti diyordum. hoş hala kötü bir film de. bir kaptan jack sparrow, bir willy wonka' dan sonra hiç olmamamış. bence sadece tim burtonla çalışsın.

angelina jolie niye her filmde ajan olmak zorunda. niye yani. git bi kere de normal ne biliim memur falan ol. güzel kadın ama. hele bu filmde orda burda süzülüp duruyor bari iki sövüş sahnesi falan çek.

filmin kurgusuna da gıcık oldum. trende yanına oturan hoş bir kadının peşinden venedik' te otele yerleşiyor, yok kanepede yatıyor, yok çatılarda kovalanıyor bilmem ne. tamam zaten işin içinde iş varmış da venedik' e tatile gelmişsin, amerika' da iyi kötü bir üniversite profesörü olmuşsun kanepede yatmayı niye kabul ediyorsun ki. abla bari bi ek yatak isteseydin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder