13 Ağustos 2011 Cumartesi

chuck..

yazın televizyonda izleyecek hiçbir şey olmadığından gene dizilere sardırdım. öyle deli gibi izlemememe rağmen 2haftada falan 4 sezon bitti.

kumaş pantolonun altına converse giyen adam benim için zaten +1, esas kahraman nerd falan, komik bi de izlenir ki bu.

zaten hep düşünmüşümdür böyle bir alet olsa bilgileri kafamıza koyuverse diye. düşünsene her doğan her şeyi en baştan öğrenmek zorunda. bir de yaşlı profesörler falan var. bu insanlar onca  bilgiyle dolu ama o kadar yaşlı ki hiçbirini kullanamıyor. onların bilgilerini genç birine miras bırakabilse böyle kaldığı yerden devam ettirse falan diye düşünürdüm.

dizide de intersect diye bişi var. bu chuck istemeden beynine doluyor. sonra cia bunu korumaya alıyor falan derken bu yavaş yavaş ajan oluyor.

filmde bir de sarah var esas kız. güzel bir kız ama o kadar çok bakınca dişleri çok fena beaa. favorim casey kızınca böyle bir grrr.. yapıyor süper. ondan sonra favorim awesome. ama o başlarda daha iyiydi bebek olunca bi bocaladı.

dizide en takıldığım şey chuck' ın babasının ölmesi. yahu adam yeniden diriltmeye falan yarayan bio labaratuarının ortasında öldü. bi kişi de demedi ki gel baba seni şu aletlere bi bağlayalım belki işe yarar.

4. sezon finali çok güzeldi. zaten dizi olarak ortalama devam ediyor. finalleri güzel oluyor ama 4. sezon finali en güzeliydi. şu anda dizi bitse bitebilir herşey sonuçlandı gibi. 1 sezon daha olacakmış izlenir ki. çerez niyetine. komik bi de. yalnız en son intersect morgan' a yüklendi. intersectsiz chuck sıkıcı olur bence..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder