22 Eylül 2010 Çarşamba

ailce in wonderland..

ilk defa internetten film izledim. fazla seçenek yoktu ve bunu seçtim. aslında bu filmi vizyonda 3boyutlu izlemek istemiştim ama sınavlar falan zaman bulamamıştım.

filmden önce ve sonrasında oyunlardan falan şapkacıyı, görünmez olan kediyi biliyordum ama daha önce asıl hikayeden hiç haberim yoktu. özellikle oynadığım bir oyunda bu kedi sinir bir şeydi. meğen hikayede cool bir tipmiş.. şapkacının da kötülerden olduğunu sanmıştım o da yanlış çıktı. böyle olunca insan filmi izlerken garip hissediyor. hep bir kötülük gelecekmiş gibi.


http://www.dizi-izle-film-izle.net/alis-harikalar-diyarinda-film-izle/online-alis-harikalar-diyarinda-film-izle-izle.html/6


filmi burdan izledim. google' da çok fazla seçenek var ama çoğu site reklamlar yüzünden kullanılması imkansız halde. bu adresi ekşi sözlükten buldum. fazla bir film seçeneği yok gibi ama pek de karıştırmadım doğrusu.

filmi bölüm bölüm izlemek biraz kötü ama zaten ben zırt pırt kalkıp oraya buraya gittiğim için çok da kötü gelmedi. zaten 6. bölümün yarıdan fazlası sondaki şarkılı kısım..

edit: tam da yeni izlemişken komedi dükkanında konu alis harikalar diyarında. gerçi işleniş olarak alakası yok ama..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder