27 Aralık 2012 Perşembe

inglot alışverişim..

inglot' ta ne zamandır 3 ürün ve üzerine %50 indirim var, indirim güzel olsa da 3 ürün çok geldiği için almıyordum. geçen bir yerde okudum. inglot türkiye pazarından çekiliyormuş, eldeki ürünleri bitirmek için indirim yapmış diye. koşa koşa gittim alışverişimi yaptım.

çabuk kurusa da inglot jel eyelinerımı çok seviyorum. üstelik bu tonda bir laciverti bulmak çok zor. tamam bi siyahı her marka üretiyor artık ama lacivert zor iş. mac' in bile renk çeşitleri sınırlı. normal fiyatı: 35tl

kurumaya karşı da şöyle bir önlemim var: içinden bir miktarı alıp eskinin kutusuna koydum, kalanın ağzını sıkıca kapattım, bantladım, kutusuna koydum, evin kuru ve güneş almayan bir köşesine sakladım. zaten 1/10' u falan bana 1 sene gider. sonuçta her gün de mavi eyeliner sürülmez. bu yolla ömrünü biraz daha uzatabilirim umarım.

bir de eyeliner fırçası aldım. aslında evde aynı fırçadan var, çok da memnunum ama madem tekrar bulamayacağım, yedeklemek iyidir, hem eyeliner fırçasını her gün yıkamak gerekiyor, bir pudra fırçası gibi değil. normal fiyatı: 33tl.

aslında 3. ürün olarak da kafamda duraline vardı. ama kalmamış, tekrar gelecek dedi ama pek umutlu değilim.

3. ürünü seçmekte baya zorladım. concealar alayım bari dedim. aslında kapatıcılığı pek iyi değil, sürünce göz altlarım koyu kalmaya devam ediyor, pek sevemedim şimdilik, bakalım. normal fiyatı: 33tl.

sonra aklıma fondöten almak geldi. rengi uydu ama bunun da kapatıcılığı mükemmel değil. kullandıkça severim belki bilmiyorum. normal fiyatı: 53tl.

aslında alacak pek bir şey kalmamış. çoğu ürün tükenmiş, görevli gelecek dedi ama benim duyduğum haber daha inandırıcı geliyor. belki de ykm standının küçüklüğündendir. aslında mağazasına gitmek daha mantıklı ama şimdi kim gidecek.

aldıklarım toplamda 154tl tuttu, bana 77tl' ye geldi. normalde bi eyeliner, bi fırça bu fiyata diye düşünürsek bedava fondöten ve kapatıcı fena değil gibi.

bu arada ykm yılbaşı setlerinde gözüm kaldı, yakın zamanda tekrar gideceğim gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder