2 Ağustos 2013 Cuma

watsons alışverişim..

aslına uzun süre kozmetik alışverişi yapmayı planlamıyordum. ama watsons indirimine bir göz atmaya karar verdim.

john frida frizz easy serum: bu ara saçım fönlü gezmeye alıştım. haftada bir kere çektiriyorum tamam ama çarşambadan sonra bayan yağlı kafa oluyorum. haftada 2 kere fön çektirmek çok sıkıcı, ama bu halde de gezemem. evde düzleştiriyorum falan ama o tamamen şans işi. akşamdan düzleştirip sabah kıvır kıvır saçlarla uyandığımı da bilirim. neyse bunu onun için aldım. vaad ettiği 3 gün dayanan fön. en azından çarşambadan sonrasını kendim idare ederim diyorum. bir de ıslak kullanılabilen remingtonlardan alırsam sorun çözülür gibi.
neyse normalde 38tl imiş. 9,5tl indirim oldu. %25 indirimli imiş.

maybelline color tatoo göz farı: aslında çok far kullanan biri değilim. ama bunlar o kadar meşhur oldu ki, denemeden edemedim. eyeliner olarak kullanılasıları da var gibi. fiyatı: 8tl' ye geldi. %50 indirimde imiş.

rebul yasemin kolonyası: 1,99tl. öylesine aldım. kokusu fena değil gibi.

palmolive duş jeli: 1tl. bu kadar ucuz olduğunu bilseydim 1-2 tane alırdım. bunlar muhtemelen firmaya numune olarak dağıtılmak üzere verilmiş ama elemanlar satıyor. aslında ben de satılması taraftarıyım. iş dağıtıma düşünce çalışanlar kendi aralarında paylaşıp çıkıyor kenara.

solait güneş kremi: 3,99tl. 30tl' yi geçtiğim için bu fiyatmış. zaten güneş kremim bitmek üzere. haftaya da tatile gidicem. ucuz mucuz götürür beni bi hafta..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder