21 Ağustos 2014 Perşembe

italya' ya gidiş..

sabah 06:30' da turun önünden hareket ettik. havaalanında işlemleri halledip önce istanbul' a ardından napoli' ye. ankara merkezli tur maalesef pek yok, o yüzden olanların fiyatı uçuk. hadi iyisi olsun dedik. konforlu muydu? evet, pişman değilim.

turun önüne gitmekten başka hiçbir transfer için para ödemedik ki bu bence güzel bir şey. servisle esenboğa' ya gittik. istanbul uçağı 08:30'da. iç hatlardan kırmızı kanatlı ile istanbul' a. kırmızı kanatlı olunca sandviçin peynirli yerine kaşarlı oluyor, yanında zeytin, domates vs. bir de içecek çay ve kahve ile sınırlı değil.

istanbul' da dış hatlara geçtik. atatürk havaalanı ayrı bir dünya zaten. pasaport kontrolünde şansımıza çok sıra yoktu. dış hatlarda tabiki duty free. her seferinde dönüşte alırım deyip bir şey almıyorum ama gidişteki free shop daha büyük, daha zengin, yanında da victoria secret var.

napoli uçağı 10:45' te. varmamız yaklaşık 3 saat sürdü. ilk defa uçakta yemek yedim ve yemekler baya güzeldi. italya bizden 1 saat geri. saatlerimizi geri aldık ve 1 saat kazanmış olduk.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder