31 Ekim 2013 Perşembe

ekimde bitenler..

inglot lip gloss (75): bu glossu denedikten sonra anladım ki metalik tonlar bana gitmiyor. sürdükten sonra kendimi snooki gibi hissediyorum. kullanabilmek için çok çabaladım. en son sadece incecik bir kat sürdüğümde kullanabildim. onunla da uğraşmaya değmez. zaten açılalı 3 sene falan oldu. son kullanma tarihi vs. atıyorum.


palmolive duş jeli: miniminnacık olduğu için almıştım. bunu bile bitirmekte zorlandım. duş jeli kullanmaya üşeniyorum, evet.


yes to carrots dudak kremi (citrus): iğrenç bir kokusu var. bozulmuş olamaz çünkü paketi daha yeni açtım. nemlendirmesi güzel ama kokuya dayanamıycam. çöpe..

bath and body works el sabunu: allaam bayıldım resmen. kokusu güzel, bir miktar kalıcı. köpük olduğu için köpürme derdi yok. en önemlisi de kutunun dibinin dibine kadar çalışmaya devam etti. bilirsin böyle ürünlerde genellikle şişenin yarısını geçince randımanlı çalışmaz. bu kesinlikle öyle değil. bath and body works ile bir daha karşılaşabilirsem her çeşidinden stok yapacağım.

hello flawless fondoten: bendeki how to look the best at everything setinden çıkan 7ml lik "cheers to me" champange rengi. aslında fondoten insanı değilimdir ama buna kesinlikle bayıldım. fondotenler genelde ağır hissettirir ama bununla yokmuş gibi hissettim. oil free zaten, o yüzden gün içinde parlama sorunu yaşamadım. rengi bana tam uydu, duruşu çok doğaldı. en önemlisi de spf 25 olması. yaz için yeterli değil ama kış için bence ideal. kesinlikle büyük boyunu tekrar alacağım.

the balm shelter: aslında bitmedi ama artık canım kullanmak istemiyor, o yüzden atacağım. zaten açılalı 24ay olmuştur. aslında ilk aldığımda çok sevmiştim. kullandığım ilk renkli nemlendirici idi. yüzümde fondöten kadar ağırlık yapmayan ama hafiften cilt rengimi düzenleyen aynı zamanda da güneşten koruyan bir ürünü sevmiştim. şu anda sevmediğim özelliklerine gelirsem, rengi benim için biraz koyu. elimdeki light/medium. belki light olsa bir süre daha şans verirdim. yazın bronzlaştığımda da kullanabilirdim ama yaz için de spf 18 çok az. evde muadil olarak spf 50 renklendiricili güneş kremim var, kocaman o ürün dururken bunu bitirmeye çalışmak anlamsız. bir de kapatıcılığını yetersiz buluyorum, siyah noktalarımı sanki olduğundan daha kötü gösteriyor.
çok bereketli bir ürün, fiyatına göre performansı hiç fena değil. 6 ay kadar hergün düzenli kullandım ve bitmedi. bana düzenli güneş kremi kullanma alışkanlığı kazandırdı. tekrar almam ama alana da mani olmam.

the body shop capri seaside citrus vücut losyonu: sevdim, hatta bayıldım. 5tl' ye alınabilecek en iyi losyonlardan. kokusunu da sevdim. ankara' ya bir an önce bbw açılsa keşke.

rival de loop gloss (04): sevdim aslında. hafif bir gloss varla yok arası. rengi tam benim dudak rengim. ama sıkıldım.

rexona stick deodorant: fena değil. ama siyah bir kıyafetle kullanmak imkansız. her yere leke bırakıyor.

bbw pineapple orchid mum: evet bbw mumlarımdan birini bitirdim. aslında pek sevmedim. yanınca biraz yanık çiçek gibi kokma özelliği var. sonbahar temalı mumlar kokuyu birebir yansıtmasına rağmen bunun böyle olması çok ilginç. bir de üçünü birden yakınca çok ağır olduğunu farkettim.

bu arada ipleri dibine uhu gibi bir şeyle yapıştırmışlar. mum bittikten sonra kavonozu temizlemem baya zamanımı aldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder