13 Ekim 2013 Pazar

cory monteith..

herhalde şov dünyasından birinin ölümüne hiç bu kadar üzülmemişimdir. glee biliyosun favori dizilerimden biri, hele de geçen sezon takip ettiğim bütün diziler final yapınca bu sene eski bölümlerini tekrardan izliyorum.

dizide ilk bölümden beri en aşık olunası tip bu kepçük ağızlı bebeydi. aslında ne kadar da genç duruyor. adam 30 yaşındaymış.

503' ü finn' e adamışlar. tabi ki çok dandik olmuş. koskoca finn hudson için 3 dandik şarkı söylediler. tüm oyuncular gelmemiş bile. quinn, britney olmadan nasıl anma töreni o öyle. dandik dandik mike' ı çağırmışlar adamın sesi bile çıkmadı. rachel şarkı bile söylemedi oha, kapı zilinde şarkıya giren kıza bak. en etkileyici sahne puck' ın mezar taşı ile ilgili yorumu idi. onun dışındaki sahneler gayet tırt, yapmış olmak için yapılmış gibiydi.

zaten eski kadro mezun olunca aynı tadı vermemeye başladı. rachel' ın maceraları da olmasa yeni bölümler izlenecek gibi değil. ki rachel en gıcık olduğum karakter. o kısımları çekilir yapan tek unsur finn' di. şimdi o da yok. umarım 2 gün sonra rachel' a yeni erkek arkadaş falan bulmaya kalkışmazlar. bırakırım o zaman diziyi..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder