3 Temmuz 2011 Pazar

ikea gören masum ankaralı..

biz de gittik gördük, eksik kalmadık. pazar olduğu için mi bilmem pek kalabalıktı. ama süper şeyler var cidden. böyle biraz da minimalist olucan gidip orda ne var ne yok alıcan yahu. tabi biraz da maharetli olmak lazım. gerçi her şeyi beyaz ağırlıklı olması sinir bozucu olsa da fiyatlar da uygun. tabi monte etmeden sana verdikleri 3 parça tahta. biraz iş bitiren biri olsan zaten sitelerde yaptırırsın hem de adamlar gelir monte falan da eder ama çok da detaylı gezemedik tabi, bi de kalabalık ne nerde bilmiyor insan baktık çıktık öyle.

kalem olayı meşhur zaten ikea' nın. ya daha tam keşfedilmemiş, ya da habire dolduruyorlar. genelde bu tür beleş dağıtılan şeylerin kutuları boş olur. aldık biz de ama kullandık da walla. şöyle bişi:


yemek yeri favorim ama zaten alışveriş merkezi diye açmışlar içinde ikea, leroy, electro world var. bi de tee mamak' ta. ikea' nın yemek kısmı kurtarıcı olmuş. zaten ben küçücük bir cafe falan bekliyordum ama baya kocaman okul yemekhanesi gibi, düzeni de öyle. tepsilerle alıp, parasını ödeyip yiyorsun falan. elinde poşetler daha ödenmemiş mallar.. yemekler nefis görünüyordu. normalde olsa dışarıda sulu yemeğe 2.sınıf muamelesi yaparım ama her şeyde gözüm kaldı. tabi biz de köftesini tadıp milli olduk. bir de soğuk-sıcak içecek fişi kestirip dilediğin kadar içiyorsun sanırım. biz öyle anladık ama öyleyse iyi gene bizimkiler suyunu çıkarmamış. kolası burger king' inki gibi aşırı sulu değildi bu iyi bişi. capuçinosunu pek beğenmedim ama idare edebilir espresso bildiğin kötü.


2 katlı bi yer tabi. aşağıdan girsem o merdiveni çıkmam ben net söyleyeyim. insan yürüyen falan  koyar. çıkışta da küçük bir fast food kısmı ve paketli gıda satan yer var. bisküvi, donmuş şeyler vs.. adamlar bakmış isveç' in bi ikeası var ne var ne yok bu yolla açılalım demiş herhalde. envai çeşit isveç markalı bisküvi, reçel vs.

şunu alayım çıkayım yok zaten, illa tam tur atacaksın. iyi gene oklar falan koymuşlar kaybolmuyor insan. kendi evim olsa tenha bir saatte gidip iyice didikler çok da güzel şeyler alırım, paraya da kıymam ama şimdi gidip mutfağa tabak çanak alacak halim yok. zaten taksit falan yapmıyor. neyse gittik gördük beğendik. mamak' ta olmasa daha da severdik..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder