30 Haziran 2011 Perşembe

just go with it..

şurdan izledim:
http://www.fullhdfilmizle.com/romantik-filmler-izle/hayatim-yalan-just-go-with-it-2011-turkce-altyazili-full-hd-izle/6
filmin sonu daha 1. dk' da belli ama adam sandler komik sayılır, yazlık yerde geçiyor. bence yeter..

he is just not that into you..

şurdan izledim:
http://www.fullhdfilmizle.com/romantik-filmler-izle/erkekler-ne-soyler-kadinlar-ne-anlar-full-izle/6

şunu anladım ki ben jennifer aniston' u dublajlı izlemeye dayanamıyorum. friends' te onun kendi sesine o kadar alışmışım ki.

jennifer connelly bence şu 4' ü içinde en güzel kadın ama niye hep aldatılan ama çok hırslı kadını oynuyor anlamıyorum. little children' da da öyleydi.

scarlet mümkünse hep dönem dizilerinde oynasın. kot pantolon ve tshirt bu kadar mı ucuz durur.

şu ginger da güzeldi ama ona da sarsak rolü uydurmuşlar o yüzden kötü duruyordu.

drew listedi 3. sırada ama filmde en az görünen tip.

29 Haziran 2011 Çarşamba

decorative paper lantern..

çok güzel duruyor. ağırlıktan lamba çöker, bir şey olur mu diye düşündürüyor ama kağıt olduğu için pek ağır olmasa gerek.

fikir gene martha' dan..

27 Haziran 2011 Pazartesi

hangover..

şurdan geçmeli part olarak izledim.
http://www.hdfilmsitesi.com/the-hangover-felekten-bir-gece-full-hd-izle.html

bu ara moralim çok bozuk. onun için komedi olsun da ne olursa modundayım. güzel filmdi. film boyunca doug nerde diye düşünüp durduk. bence afişte onun da olması gerekirdi.

şu gözlüklü olanı afişte acayip çok güzel hareketlerdeki ibrahim' e benziyor. ama alakası yok.
filmde düğün kilisesinde çalışan kız yabancı damat ve yılan hikayesinde oynayan yunanlı kız galiba.

konusu ilginç. bi uyanıyorsun herşey darmadağın, damat yok, banyoda bi kaplan var, dolapta bebek var, polis arabası çalmışsın, evlenmişsin.. bi gece için çok fazla aksiyor.

flormar oje..

evdeki artık, katılaşmış tüm ojelerimi attım. bu ikisi onun ödülü.

pembeyi çok severek aldım ama tırnakta hiç belli olmuyor. zaten tırnağın rengi. şeffaf oje sürmüş gibi oluyor.
fiyatı: 1,50

yeşil de flormarın çatlayan ojesi. kapağı çok kötü kartondan. içi de klasik flormar kapağı. tamam her oje için ayrı kapak üretemiyor olabilirler ama en azından renkli falan olsaymış.
fiyatı: 2,75.

ikisini birlikte sürüp pembeyi 3-4 kat sürünce güzel bir kombinasyon oldu.


bu arada established in milan demiş flormar kendi için. flormar türk markası değil miydi?

24 Haziran 2011 Cuma

33 çıktı..

tombala değil. evdeki tshirt sayım. kabul ediyorum bağımlıyım. düşün ya bugünden başlasam hergün birini giysem ramazana kadar başa dönemem. ki hergün dışarı da çıkmıyorum. üstelik de bunlar hali hazırda hemen giyip çıkabiliceklerim. atletler, uzun kollular, biraz dar olup üstüne bir şey giyip çıkılasılar hariç. yuh ya 33 ne demek. hayır eskimiyorlar da. %90' ı da son 2 senedir zara ağırlıklı aldıklarım. tanesi ortalama 20tl desek. ühüü..

yok yok kesin kararlıyım. artık bi 10sene falan tshirt almam..

19 Haziran 2011 Pazar

16 Haziran 2011 Perşembe

izlenecekler listesi

http://www.imdb.com/list/TDIp5bpuVZA/

zeytin çiçeği kolonyası..

ilk gördüğümde neden aldın diye dudak büktüm ama koklayınca hayran kaldım. tam istediğim sabunsu koku. sanki böyle yeni elimi yıkamış gibi. alkolsüz gibi ama alkollü. bir de sürüldüğü yeri yumuşatıyormuş ama bence gerek bile yok. kokusu çok güzel.

asos' a gidince depo yapmalı. buralarda var mıdır bilmem.
fiyatı: 5tl.

gossip girl&desperate housewifes....

sezon başında başlamıştım ama sonra sıkıldım bıraktım. cnbce' den de takip etmedim bu sefer sınav arası bunu izleyeyim dedim. hem her gün yeni film izlemek kadar kafamı meşgul etmez. o da hemen bitiverdi ama günde 2 bölüm falan izliyorum. 1 hafta dayanmadı. böyle dizi izlemeyi daha çok seviyorum.

bu sezon sanki blair ve serena rolleri değişmiş gibi. özellikle son bölümlerde blair paylaşılamayan kız. dan, prens, chuck. serena da kenarda durup onu kıskanmakla meşgul. zaten blair melek gibi nerdeyse herkese yardım ediyor, kimseyi üzmemeye çalışıyor falan.

sonu da bomba bitti. ben zaten prensi seçsin istiyordum. chuck' dan gına geldi. son bölümde blair' in bir rüyası vardı güler yüzlü prense asık suratlı chuck' a dünüşüyor ya ığğ..

sonra desperateler daha da çabuk bitti.

izleyecek bir şeyler bulmak amacıyla glee' ye sardım. şimdilik fena gitmiyor. şarkı söyleyip duruyorlar..

14 Haziran 2011 Salı

monopoly tapu kartları..

ben vodafone' lu değilim o yüzden işime yaramıyor. işine yarayan varsa alabilir:

teşfikiye: NYNM9FER
teşfikiye: 3ELA72GC
harbiye: FJ27FGGM
harbiye: 7593N7AY
beyoğlu: CF97KPY3
beyoğlu: JD7MDFL8

10 Haziran 2011 Cuma

mango indiriminden aldıklarım..

tshirt: 15,90
cüzdan: 26,90
çanta: 29,90

indirim için hiç heyecanlı değilim demiştim ama hafta sonuna da kalmak istemedim. sabah 11 günü ankamall mango' daydım. ben dolu olur diyordum ama inanılmaz boştu. kabinlerde, kasada hiç sıra yok falan.

aslında tshirt almayacaktım. öylesine bakarken bunu gördüm ee hadi deneyeyim ama almam dedim. baktım fena olmadı. tshirtüm çok ama bu süslü kolları seviyorum. fiyatı da iyi diye aldım. zaten mango' nun tshirtlerini pek sevmiyorum. triko baktım ama pek inmemişler.

cüzdanı da alırken kullanıcam diye kendime söz verdim. her sene mango indiriminden bir cüzdan alıyorum, sonra kalıyor.aslında elimde falan çok büyük duruyor. internette çok fazla kart gözü var falan demiş ama 4 tane kart gözü var. ona da metro kartını zor sığdırdım. kredi kartı falan sığmadı. neyse kullanıcam gene de. başka renkleri de vardı ama spor dursun diye yeşil aldım.

çanta da plaj çantasından daha büyükçe. kulaklarını içe kıvırıp sapını da uzatmayı düşünüyorum.


bir tane de süet çanta beğendim. o daha küçümendi ama 86tl idi. ama asıl elbiselere bayıldım. biraz daha düşsün 1-2 tane alıcam. ilk defa elbiselere alıcı gözle baktım. hatta alabilirdim bile ama alır da o kadar para verip giymezsem diye vazgeçtim..

şişe soğutucu..

partiler için falan iyi fikir. buzlar eridikçe akar gider. sonra elinde koca bir kova ılık ve pis su kalmaz..

fikir gene martha' dan..

aşk tesadüfleri sever..

http://www.filmifullizle.com/ask-tesadufleri-sever-full-film-izle.html/6
güzel filmdi yahu. kıza araba çarptığı anda sonunu tahmin ettim zaten hatta ikisini yan yana yatırma klişesine de girerler dedim ama olmadı. bunun haricinde film boyunca hiç sıkmadı. zaten ankara' dan görüntüler, 90larda sokakta oynayan çocuklar falan tam bana göre. gerçi 80ler oluyor galiba çünkü doğum sahnesine 1970 tarihi atmışlar ama..
bu kadar tesadüf olur mu diye sormuş millet. film işte ne kastırıyorsun ki.

yalnız mehmet günsur harbi yakışıklı ya. bir adama hem kısa saç, hem uzun saç yakışır mıymış?

kızın sevgilisine yazık oldu aslında. kızın yaptığı kötü bişi. senin orda sevgilin var sen burda vay çocukluk aşkım bilmem ne. çocuk da biliyor kızın sevgilisi olduğunu. asıl hikayeye kendimi kaptırıp o kadar istiyorsun ki onlar birlikte olsun. adamın suçu ne şimdi.
gene iyi adammış. kız arkadaşının yeni sevgilisi kucağında iyilik etmiş hastaneye götürmüşsün. taksiciye çek kenara at bunu dışarı dememiş gene iyi adammış. sonra adam kaybedenler kulübünde. o adam ne yapsa haklı.

9 Haziran 2011 Perşembe

bitirilesi..

geçen ayki hedeflerim güneş kremi dışında bitti. bu ayki hedefim bunlar.
lip balm: fena değil ama dudağımda beyaz beyaz kalıyor sevmedim.

lychee parfüm: dibini gördüm bile. çok da güzel kokuyor. tekrar alabilirim ama evde 3 parfüm daha var.

pure zone: eskiden bu seriyi kullanıyordum. diğerleri bitti, bir krem kaldı. çok bereketliymiş. ama artık yüzüme sürmem çok yoğun geliyor.

güneş kremi gene.

ayak peelingi: bu şeyi kullanmaya üşeniyordum, zaten pek de etkili değil ama alırken çok uygundu. bir çanta içinde peeling, son kat cila, manikür çubuklar, seperatör. hepsi 9tl idi. gene bulsam alırım yani. zaten avonun ojeleri çok güzel. sırf 6tl o eder.

7 Haziran 2011 Salı

bu mudur?

bütün louisiana' nın, kralıyla şerifiyle tüm vampir camiasının ve bilimumu kurtadam, shifterın aşık olduğu sooki bu mudur?

şirin kavanozlar..

kapakları çok şirin kaynak gene martha. ileride bir gün evim olur, mutfağım ve kavanozum olursa tabi bir de sonsuz zamanın olur ve sıkıntıdan patlarsam yapabilirim.

şaka bi yana masa örtüsüyla falan takım yapılsa şirin olabilir..

..


çıkışta da ankamall' a gittim ama o kadar kitapla kolum koptu. hadi adettendir diye gittim. zaten biraz fluydum. bu ara bir çanta almam gerek ama bulamadım gene bişi. .çantamın biri koptu, birinin derisi pütür pütür oldu ama alacak bişi bulamıyorum ki. parası da önemli değil. annemden söz aldım ama yok bişi. mango, koton, zara, stra.., pull and bear, bershka, forever new, accessories.. hiç bişi bulamadım. accessories' deki çanta fena değildi ama belki daha sade ve ucuz olsa. yaz geliyor ya çantalar hep ufacık. iyiler hoşlar da içine kitap sığdıramadığım çantayı napiim? bi de kısa geliyor onlar bana. tshirtler gibi güdük hepsi. benim istediğim büyük çantalar plaj çantası kategorisine giriyor. gene takarım sorun değil. mesela stra..' da bir çanta vardı. fena değildi ama onların da ağzında fermuarı falan yok.
gerçi kafamda da bir şekil yok. bez olsa iyi olur ama deri de olabilir, desen çok olmasın ama düz de olmasın, ağır bir şey istemiyorum ama öğrencilik bitiyor uzun vadeli potansiyeli olsun istiyorum.

çantadaki kararsızlığım diğer şeylerde de geçerli. kulaklık alıcam koca electro world' de bulamadım bi kulaklık. dnr' da 1 tane model vardı. içime sinmedi. hiçbir şey almadan döndüm. bi süre bişey almayayım dedim ama alışkanlığa dönüştü.

üşenmezsem bu hafta bi sosyete yapayım diyorum.

6 Haziran 2011 Pazartesi

bitse de gitse..

finalleri de bitirdik. seçim şarkıları, okul müdürünün bağırtıları ve piskopat güvercine rağmen iyi çalıştım. bizim müdür bari haftasonu rahat bırakır diyordum ama sınav varmış. gene kurtulamadık. bu sefer de bahçedeki velilere bağırıyordu. bak yanında bi okul daha var. o niye öyle değil? bu güvercin de bi acayip sabahları guağğk, guagğğğkk diye bağırıp duruyor. yav çıkıyorum balkona kovalayayım diye ortalıkta da yok. hayret bişi.

birinde baya baya ezberledim gene. vizede aldığım iyi notun gazıyla sıkı çalışayım dedim ama mümkün değil. vizede 70sayfadan sorumluyuz bunda 200 sayfa. bir de onda bazı şeyler sırf tanım. bu sefer detay çok. öldüm ya. haliyle tanım soramıyor. aslında ezberlemek gerek falan diye eleştirilesi ama en azından tanımı yazdığın zaman tam puan alıyorsun. bunda ne kadar yazmak gerektiğini tahmin edemedim. mesela o konuda bi sürü şey biliyorum. şartları, sınırları vs. ama bunları yazsam mı yazmasam mı? hoca görünürde istemememiş ama belli de olmuyor. bir de o kadar yazsam nasıl sıkıştırırdım diyorum ama millet 2. kağıdı almaya başlayınca yıkıldım. gerçi onun da pek etkisi yok. geçen sene 7sayfa doldurup kaldığımı biliyorum. sadece son soruda 3 madde eksik yazmışım. o da benim salaklığım hoca dedi ki sorucam bunu 20puan olacak. otur ezberlesene. aslında baya ezberledim da 2tanesi bana saçma gelmişti. halbuki sana ne. sıraya yazdım, yazdığım yeri bulamadım. koluma yazdım, silinmiş. neyse ya şunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki ben elimden geleni yaptım. çok daha zor sorulara hazırlamıştım kendimi. basit sorularda afalladım diyelim. umarım geçerim noolur noolur noolur ya. bu dersten benim yarım kadar bilmeyen arkadaşlarımın güle oynaya geçtiğini biliyorum..
sınavda zaten gıcık asistanı görünce moralim direk dip yaptı. adama uyuz oluyorum. kesinlikle geçememe sebebim bu adam. kesinlikle ayrım yapıyor. nedenini ise hala anlamış değilim. yurtdışına gitti diye seviniyordum. dönmüş demek.

son sınava da çalışmak için 2 günüm vardı. bunun için 2 hafta önce oturdum bi güzel tam 1 hafta çalıştım bu derse. ciddi ciddi sallamadan çalıştım. sonra sınav günü bir baktım ki bunların hepsi gitmiş. yahu bir insan bu kadar balık hafızalı olabilir mi ya hayret bişi. neyse gene çalışayım diyorum 2 günüm var sonuçta. ilk gün çok garipti. sanki biri kafamın içini dumanla doldurmuş. okuyorum tamam, kendimi vermeye çalışıyorum oke. ama arka sayfaya geçtiğimde ön sayfadan hiçbir şey kalmamış oluyor. hayret bişi ya böyle bişi olabilir mi? uykusuz falan değilim. çok kahve içmedim hatta bu ara gayet monoton bir düzenim var. çikolata falan yiyorum faydası yok.gene de okudum falan yani, vay anlamıyorum diye salmadım. 2. gün öğlen 4 gibi bulutlar dağıldı ama zaman kalmadı. neyse sarıldım çalışmaya çok az mola verdim 1 saat yemek, 1 saat de doctor who izledim. south park ve family guy bile izlemedim. dedim ki mezun olmam lazım. büt zaten ihtimal dahilinde değil bu sene. zaten hoca bütte çok zor soruyor. tabi bitmedi. gece 2' ye kadar ders çalıştım ama nasıl uykum var. bir de hergün 12' de yatıp 8' de kalkmaya çok katı uyuyorum ki bir düzen tutturayım. ben ki sabah 6' ya kadar oturan adamım saat 2' de gözümü açamıyorum. neyse dedim sabah erken kalkarım baya da kolayladım gibi. sabah 6' da da kalktım yani aferim bana. genelde bu söz yalan olur. ama masaya kafayı koysam giderim öyle bişi. kendimi kandırıyorum şurayı da bitir yarım saat uyuyalım diye ama yalan oldu uyku. nereye uyuyorsun zor yetiştirdim. sonuçta içime sinen bir çalışma oldu.
en bi sevgili uykumdan 4 saat fedakarlık ettiğim yerden hoca hiç soru sormadı. bence çok önemliydi aslında. klasik sorularından birini biraz değiştirerek yeniye uyarlamamızı isterek sormuş. bir de pek sevdiği bişeyi sormuş. son senelerde de buna taktı. yazdım ama kaynak gösteremedim. şu kaynak işi çok kötü zaten keşke hiç kullanmasak. 1saat bulmaya çalışıyorum ve bulamıyorum. bildiğinizi yazın dese daha rahat edicem. vizede öyle olmuştu çok kızdım ama çok işime yaramıştı. diğer kısım da öyle oldu. zaten birinde kaynak yok. eski baskıda yok, çıktı yasak. yenide de olduğunu bilmiyorum. varsa inan alırım 30tl' ye hiç acımam. aynından 2 tane olacağını, 1 sene sonra hiç işime yaramayacağını bilmeme rağmen umursamam ama piyasada bile yok. neyse ben bildiğimle yazdım. birini de bulamadım. var biliyorum ama bulamadım. zaten zaman zor yetişti. keşke hiç kullanmasak harbiden ya. mesela cevaplarım doğru biliyorum. mesela sınavdan çıkınca acaba şu neydi diye notlara açıp bakacak bişi bulamadım en fazla kaynak neydi diye bakarım. ben elimden geleni yaptım diyebilirim. ama cidden bu kadar çalışmaya mükemmel hissetmem gerektiğini bilmek üzüyor..
.

despicable me..

nihayet izledim. şurdan:
http://www.elitfilm.com/cilgin-hirsiz--despicable-me-2010-turkce-dublaj-onbline-full-izle-kisim-5.html

çok da bi beğenmedim açıkçası. tipler falan çok klasik..

mango indirimi..

yarın mıymış neymiş. ilk defa mango indirimi için bu kadar az heyecan duyuyorum. bilemedim..

4 Haziran 2011 Cumartesi

1 Haziran 2011 Çarşamba

kiraz şekerlik..

çok tatlı olmuş. baya da kolay gibi. fikir gene martha' dan. şekerleri grapon kağıdına sarıp üstüne yeşil kağıt bant sarmış galiba.
nikah şekeri fikri olarak gelmiş. belki kır düğünlerinde falan şirin olabilir..