28 Şubat 2012 Salı

the muppets..

ne zamandır sinemaya gitmiyorsun bula bula bunu mu buldun diyorsan, ok haklısın derim. aslında geçen hafta gazetede vizyondaki filmler temalı bir haber var. star wars 3d kesin giderim dedim, malum 3d yi bilgisayarda seyredemem, fetih 1453 var, türk filmlerinin 2 ay sonra tvye düşmesi sebebiyle sinemada tercih etmemekle birlikte dev ekranda izlenesi bir türk filmidir neticede, bir de bu muppets var. dedim ki tam internetten izlemelik film.

sonra arkadaşla buluşacaktık. onu da geçen ay da ektim gibi oldu. ben bir fikri yoksa star wars' a ikna eder miyim falan derken tak muppets dedi. bişey diyemedim ne diyim. arkadaş hatrına gittik. aslında severim böyle şeyleri ama sinemada izlemeye gerek yoktu. bir de animasyonları falan çok severim ama bu kukla şovları küçükken de izlemezdim nedenini bilmiyorum. susam sokağı' na bile o kadar bayılmazdım. hala arkadaş ortamında bu durumu itiraf edebilmiş değilim. "kurabiye canavarı mı ha bayılırdım ben ona yaa" modundayım. bu   muppets' ı da hiç hatırlamıyorum.

neyse sağolsun gnçtrkcll var. sevdim bu işi aslında. bilet fiyatı o kadar koymadı. hala öğrenci geçiniyoruz zaten.

filmi de sevdim aslında marshall' ın şapşal bir karizması var. hikaye klasik. kermiti o kadar da sevmedim. illa birini seçeceksem miss piggy karizmasıyla döver. sheldon' un çıktığı sahneye aşık oldum. daha çok filmde oynasın ya..

man or a muppet şarkısı yani sheldon' un şarkısı oscar aldı sevindim. filmi izlerken aa sheldon çıktı diye pek dinleyememiştim. fena değilmiş. gerçi manha manha daha süper ama..

aynı hafta cuma günü star wars' a gidecektim. vizyondan kalkmış. damm..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder