16 Temmuz 2017 Pazar

inferno..

kitapta kurgu daha grift. kitapta sienna sarışın ve mütemadiyen at kuyruklu, vayenta ise kitapta spike hair girl olarak geçmesine rağmen filmde topuz yapılmış saçları var.
kitapta langton sienna'nın masasını karıştırırken bilet buluyor ama bunlar yığıntı şeklinde, oysa filmde çerçevelenmiş resimler var.
filmde langton'a ignasnio'dan  mail geliyor. oysa kitapta langton'un ignasio'yu bulması başlı başına bir hikaye. langton'a son mesajını ignasio'nun sekreterinden duyabiliyor ancak.
kitapta sienna'nın evinden yürüyerek ayrılıyorlar. filmde araba var.
boboli bahçelerine girişi sanat okulundaki öğrencilerden öğreniyorlar. orayı koşarak geçmiyorlar. orada oturup cerca trova'yı keşfediyorlar. dronun onları keşfedişi daha sonra. çıkışta o gri vasari kapıyı buluşları da uzun sürüyor ve o kapının arkasında bir güvenlik var.
vayenta'nın amirle konuşması doğrudan ve ev işini batırınca onu görevden alıyorlar. onları köprüde bekliyor ve gelmediklerini kendi kendine keşfediyor. eğer langton'a kendisi ulaşabilirse geri dönebileceği umudunda çünkü.
sonu zaten farklı. zorbistin virüsü veba değil. genimizi değiştirip nüfusun yarısını kısır yapmaya odaklı. zaten 1 hafta önce yayılmaya başlamış bile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder