30 Kasım 2015 Pazartesi

kasımda bitenler..

gliss million gloss şampuan: bu şampuan tam olarak yaz  için yaratılmış. daha yıkarken yağlı bir his bırakıyor. yazın deniz ve tuzlu su nedeniyle saçımı her gün yıkamak zorunda olduğum günlerde suçluluk duygumu azalttı. normal zamanda kullanmak için fazla yağlı.

estée lauder clear difference nemlendirici: su bazlı ama nispeten yoğun bir nemlendirici. body shop seaweed'den daha yoğun. denenebilir ama hala favorim l'occitane.

the body shop glazed apple duş jeli: bu serinin kokusuna bayılıyorum. indirim döneminde çok zor bulmuştum zaten. bu sene çıkarsa kaçırmamak lazım.



estée lauder clear diffrerence bb cream: sevdim. son damlasına kadar severek kullandım. kapatıcılığı çok az. bunun faydası yazın bronzken de kışın rengim açıldığında da kullanabildim. çok yoğun olmadığı için kalıp gibi kalmadı da yüzümde. benim için bb kremden çok renklendiricili güneş kremi gibiydi.

tek sorunu kutuyu dik tutunca renk veren maddesinin krem formundan ayrılıp akması oldu. neden bilmiyorum.

fraternicus ıhlamur kolonyası: sevdim. çiçeksi ve hafif. yazın baya kullandım. tekrar alınabilir.

yves rocher göz makyajı temizleyici: sevmedim. maskarayı tam olarak çıkarmıyor. üstelik çok yağlı.bunu kullandıktan sonra tekrar gözümü yıkamam gerekiyor yani anlamsız. tekrar alınmayacak.

midnight body lotion: kokusu biraz ağır geldi. bunu tekrar almam.

toni&guy kuru şampuan: bunu çok da sevmedim. sıktığımda hiç beyazlık bırakmayışı güzel ama yağlı görüntüyü tam da iyileştirmiyor gibi hissediyorum. daha ucuz muadilleri varken tekrar almam.

selective protek saç şekillendirici: bu da kuaförün sattığı saçma ürünlerden. baya da büyüktü. bitirene kadar öldüm.

john frieda frizz ease düzleştirici sıvı: bu ürünün iddiası saçın 3 gün düz kalmasını sağlaması. ama öyle sıkayım düzleşsin yok. bunu sıkıp, saçı tarayıp, kurutmak sonra da düzleştirmek istiyor. ben bu kadar işlemi yapsam saçım zaten düz olur ki.

25 Kasım 2015 Çarşamba

into the wild..

http://unutulmazfilmler.co/into-the-wild-ozgurluk-yolu-k2-sokru.html



bu filme daha önce başlayıp bitirememiştim. hakkında o kadar çok konuşuluyor ki sonunda dayanamayıp izledim. benim için saçma bir film. zaten şehir insanıyım. hele de tek başıma doğada sıkıntıdan ölürüm herhalde. zaten adam da sonunda aynı şeye karar kılıyor. mutluluk paylaşılmadıkça anlamsızdır.

22 Kasım 2015 Pazar

süpermeni beklerken..

http://www.fullhdfilmizle.org/belgesel-izle/waiting-for-superman-turkce-dublaj-full-hd-izle/3

amerikan eğitim sistemini anlatan bir belgesel. aslında onu izlerken bizdeki sisteme biraz sevindim bile.  orda öğretmenlerin sözleşmeli çalışmasını olumlu bir şey sanırdım. aslında öyle bişe yok. çünkü sendika sözleşmeleri sayesinde işten atılmaları imkansız. öğretmenler öğrenciler öğrenmek istese bile size bir şey anlatmak zorunda değilim deyip kenara çekilebiliyormuş. ya da kura ile okula yerleşmek çok acı. bizde en azından sınav var.

21 Kasım 2015 Cumartesi

rimmel ruj..

rimmel ruj: 8,99tl

watsons'un öğretmenler günü indiriminden faydalanmak istedim.

pek sevmedim ama kalıcılık olarak golden rose daha iyi gibi.

19 Kasım 2015 Perşembe

c&a kolye..

c&a kolye: 21,90tl

bu kolyeyi sadece uzun zinciri için aldım. takıcılarda sadece zinciri 20 küsüre satıyorlar. yanında bir de baykuşum oldu.

16 Kasım 2015 Pazartesi

rossmann alışverişi..

cımbız: 4,95tl

h&m kazak..

kazak 59,99tl

düz, bol, uzun salaş bir kazak. her ortamda giyilir. kotla spor, pantolonla şık olur. tek sorunu biraz içini göstermesi. atletle giyeceğim artık.

15 Kasım 2015 Pazar

dream catcher kolye..

kendisi 0,70$ ebay'dan. geç geliyor ama gerçekten çok tatlı. zinciri biraz kısa. onu da değiştirirsem daha iyi olacak.

14 Kasım 2015 Cumartesi

cath kidston alışverişi..

iphone 6 plus kılıfı:  £28,95

gözlük kılıfı: £14

bu serinin adı little birds.

takım oluşu çok tatlı.

çocuk çantası: £14

bu da hediye. değişik geldiği için aldım. sırt çantalarında çeşit daha çoktu ama kuzenimin yüzlerce sırt çantası var zaten.

mağaza çok güzel ama tl'ye çevirince her şey çok pahalı gibi geliyor.

oje..

golden rose express dry oke (33): 3,90tl

bu serinin renkleri çok güzel, sürümü de rahat. 2 katta tam kapatıcılık sağlıyor. iddia ettiği gibi çabuk da kuruyor. tek sorunu kalıcı olmayışı. ertesi gün uçlarınun soyulduğunu görmek kötü.

5 Kasım 2015 Perşembe

tchibo shirt..

tchibo thermo shirt: 74,95tl.

aslında internetten sipariş verecektim sadece mor mu, siyah mı karar veremedim. dükkana gittiğimde siyaha karar verdim. hazır kararmı vermişken de aldım.

aslında bir tshirt için fazlasıyla pahalı. ama kendinden eldivenli, kapşonda saç için küçük bir delik var vs. çok sevdim.

4 Kasım 2015 Çarşamba

sharman joshi rang de basanti..

http://www.vipfullhdfilmizle.com/onu-sariya-boya-2007-turkce-altyazili-izle-sharman-joshi-rang-de-basanti/

aamir khan filmi. adam bu işi biliyor. gerçi bu seferkinin sonu kötü bitti. ingiltere'den bir kadın hindistan'ın özgürlüğü için savaşmış ve ölmüş bir grup gencin hikayesinin belgeselini yapmak için hindistan'a gelir, üniversiteden role uygun gençler bulur. gençler kendini role kaptırır ve kendilerini bir tür direniş içinde bulurlar ve sonları da tıpkı orjinal kahramanlar gibi. sonu kötü ama tabiki mesaj kaygılı. neyse ki filmin geri kalanı oldukça komik.


3 Kasım 2015 Salı

yeni gözlük..

tatile giderken gözlüğümü unutmuşum. mecburen işportadan 20tl'ye gözlük aldım. sonra aldığım gözlüğü o kadar sevdim ki ben bunun orjinalini de alayım dedim.