30 Kasım 2016 Çarşamba

kasımda bitenler..

estee lauder pure gloss envy: çok sevdim ilk başlarda, muhtemelen içinde baya bir ürün var daha. ama artık aplikatöre gelmiyor. çok uğraşasım da yok. hem açılalı 6 ayı geçti.



l'occitane skin perfector: bunu da sevdim. essence sublime ile arasındaki farkı anlamadım. ikisinin de yapısı ve rengi aynı.

batiste kuru şampuan: bittikçe alınası.

lancome visionnaire: yapısını sevdim aslında. su bazlı gibi gelmişti ama iyi gelmedi. sivilce yaptı resmen. başka bir şeydendir dedim ama kullanmayı kesince sivilceler de kurudu. sanırım cildime ağır geldi.

sephora ruj: son dönemde favorimdi. rengini de çok sevdim. kremsi bir yapısı vardı bu rengin ama galiba her renk aynı değil.

lancome teint idole ultra: sevdim doğrusu. rengi tam oturdu. günün sonuna doğru yağlanma başlıyor ama ilk 3-4 saat mükemmel sonuç. hatta 1-2 övgü dahi aldım.

missha perfect cover bb cream  (no 23): no 23 kışın benim için iyi sanki. fondotenden sonra bb kremleri daha iyi yorumlayabilirim. bu arkadaşlar renk kusuyor. yüzüme şöyle hafifçe bir ellesem bile elim boyanıveriyor. fondoten rengini daha bir içine hapseden yapıda. ve evet günün sonunda bu arkadaş ile de yüzüm yağlanıyor.
olumlu yanı ne dersek spf daha yüksek. kışın çok önemli değil ama yazın sırf bu amaçla kullanıyorum. bir de bakım yapma vs. özelliği.

mad about you body mist: sevmedim. ağır bir kokusu var. kullanmak için baya uğraştım esasında. şişenin 1/3'ünü direnip kullandım ama dayanamadım artık.

bath and body works (japanese cherry blossom) body lotion: kokusuna bayılıyorum bunun. baya da bereketli. tekrar alınabilir. kokusu da baya kalıcı.

29 Kasım 2016 Salı

h&m alıverişi..

kot: 49,99tl

kemer: 39,99tl

sadece ihtiyaçtan alışveriş yapmak değişik bir duyguymuş.

28 Kasım 2016 Pazartesi

batman vs superman..

http://www.filmifullizle.org/batman-v-superman-adaletin-safagi-batman-v-superman-dawn-of-justice-2016-turkce-altyazili-izle.html/3

süper kahramanlar için birleşme yılı. bu seri justice leage oluyor sanırım. herhalde en sevmediğim seri. hikaye ve kurgu müthiş olsa bile, ki değil, o renkler çok kötü. koyu ve yeşil alt tonlardan vazgeçmeleri lazım. 3-5 sene önce modaydı bu, bitmedi gitti.

26 Kasım 2016 Cumartesi

23 Kasım 2016 Çarşamba

penti toka..

sanırım son dönemde aldığım tek şey bu. bir süre alışverişe ara vermek iyi geldi.

fiyatı: 5,94tl

20 Kasım 2016 Pazar

bad moms..

http://720pizle.com/izle/altyazi/bad-moms.html

klasik bir hikaye. bu kez anne temasında. kafa dağıtmak için izlemiştim. buna rağmen sonu o kadar barizdi ki sıkıldım.

1 Kasım 2016 Salı

ekimde bitenler..

estee lauder: sevmedim. baya baya kurudu içindeki krem. pul pul oldu. gören de 5 senedir kullanıyorum sanır. kapak açılalı 6 ay olmadı halbuki.


bath and body works duj jeli (country chic): bu markanın duş jellerine bayılıyorum zaten. 3tl için kokusu da iyiydi.


marks and spencer roll on: şaşırtıcı şekilde başarılı bulduğum bir ürün oldu.

the body shop yosun gündüz kremi: çok sevdiğim bir krem. stoklar bitti. hazır kış da geldi. başka bir şey deneyeceğim bir süre.

l'occitane amanda vücut kremi: kokusu mükemmeldi. badem özlü zaten kötü olamaz. maalesef ki bir vücut kremi için fazla pahalı.

bioderma: güzeldi. daha önce de kullanmıştım zaten. şişe küçük ama baya bereketliydi. başka bir şeyler deneyip geri döneceğim.

l'occitane essence sublime: pek sevdim. kendisi muhtemelen bir sonraki günlük kremim olacak. fakat tam boyunu  satın almadan önce evdeki numuneleri bitirmem lazım.