31 Ağustos 2015 Pazartesi

ağustosta bitenler..

the body shop wild rose el kremi: bu tüp şeklindeki kremlerin hepsinin yapısı farklıydı. badem özlü olan alabildiğine yağlı bir kremken bu güllü olan neredeyse su bazlı gibiydi. sevdim ama kabını sevmedim.

sephora mango özlü el kremi: sevdim. gerçi genelde vücut kremi olarak kullandım. kokusu güzeldi. mango kokusunu severim. yapısı da iyiydi. ne çok yoğun ne çok hafif. tekrar almamsa fiyatına bağlı.

isana saç kremi: sevdim. zaten bir saç kreminden ne bekler ki insan. mucize değil. özellikle saçımı boyattıktan sonra düzenli kullandım. baya bir süre gitti bana. fiyatı da iyiydi. tekrar alınabilir.


garnier saf ve temiz yüz yıkama jeli: sevdim aslında. yolculuklarda yanımdaydı. kokusu falan da güzel.aşırı etkili diyemem.

maybelline baby lips: bu baby lips'in pazarlama harikası olduğunu düşünüyorum. nivea'dan daha vasat bir dudak kremi nasıl bu kadar popüler olabilirin canlı kanıtı bu arkadaş. tekrar almam herhalde.

30 Ağustos 2015 Pazar

çeşitli alışveriş..

bu sene 4. kutu güneş kremi de bitince mecburen yenisini aldım. daha fazla yanmam diye düşünüyorum ama her tatil dönüşü 2 ton daha kararıyorum.

%30 indirim vardı gratis'te. 41,90tl'ye geldi.

taşlı toka sevmem ama nedense çok şirin geldi gözüme. fiyatı 3,25tl

mudo şort-etek:59,95tl. tatilden gelince koştur koştur şort alasım geldi. bu da gayet sevimli. gerçi biraz kilo versem daha iyi olacak gibi. çünkü şu an fermuarı biraz zor kapanıyor.

29 Ağustos 2015 Cumartesi

the darjeeling limited..

http://unutulmazfilmler.co/the-darjeeling-limited-kus-kardesler-limited-sirketi-k2-sokru.html


değişik bir film. konusu pek yok gibi, haliyle sonunu da tahmin etmek zor sanki. kaçak bir annenin peşinden hindistan'a kadar gelmiş 3 çocuk. aslında hikaye çok boş ama güzel akıyor sanki. bir de renkler canlı falan çekiyor kendine.

missha alışverişim..

bu bb krem olayını çıkaran veya meşhur eden marka missha. yurtdışından kozmetik alışverişi çok dolambaçlı olduğu için bulaşmıyordum. baktım ayağıma kadar gelmiş, ankamall'da mağaza açmış. deneyeyim dedim.

bi sürü çeşidi varmış. bunu beklemiyordum, araştırmadan gittim. ben göze tanıdık gelen, çalışanın da tavsiye ettiği ürünü aldım.

fiyatı:69,90tl

aslında 2 ton arasında kaldım. o yüzden ikisi için de tester verdi kadın. 23 ve 27 numaralar. aldığım ürün ideal gibi. ilk kullanım olarak yorumum fondöten gibi gayet kapatıcı bir ürün olduğu yönünde.

bunun dışında şampuan verdi, bence o kadar ürün tek seferde ancak saçımın yarısını yıkar ama deneyeceğiz bakalım.

bir de yüz temizleme köpüğü verdi. onu da bir ara yorumlarım.

bir de maske aldım. kadın maske satmak için baya uğraştı. bari bu tek kullanımlıklardan alayım dedim. en azından ucuz. fiyatı: 7,90tl

22 Ağustos 2015 Cumartesi

penti..

yeni moda bu babet çorapları anlaşılan. her yerde bunlardan var. hatta erkek için dahi yapmışlar. kendi adıma hiç kullanışlı bulmadım. bir süre sonra topuğu aşağı kayıyor. bunlar güya silikonlu vs ama çok kullanışlı bulmadım.

fiyatı:4,95tl

21 Ağustos 2015 Cuma

çakmak şarjı..

çakmak şarjı 1$ ebay'dan aldım. arabada usb girişi olmayınca böyle ufak aletlere ihtiyaç duyuyoruz. gerçi çalışıp çalışmadığını hala bilmiyorum. denemedim.

20 Ağustos 2015 Perşembe

lens market alışverişim..

fiyatı: 109,90tl

bence fena değil. 3 kutu lens aldım. ertesi gün elime geçti. yaptığım alışverişler içinde en hızlı ulaşandı. bir kutu da solüsyon hediye etmişler.

19 Ağustos 2015 Çarşamba

yolun sonundaki okyanus..

kahramanımız orta yaşlarında bir cenaze töreninde iken canı sıkılır. çocukluk evini ziyaret etmeye karar verir. fakat evleri yıkılmıştır. o da yolun sonundaki çocukluk arkadaşı lettie hempstock'un evine kadar gider. orada yaşlı bayan hempstock onu karşılar. evin yanındaki göletin kenarında otururken anıları canlanır. lettie oraya okyanus demektedir.

küçükken pek arkadaşı olmayan, kitapları seven yalnız bir çocuktur. evlerinin bir odasını kiraya verdikleri madenci arabalarını alıp kendini lettie'lerin evinin önünde egzoz gazıyla zehirleyerek öldürmüştür. arabayı almayan gelen babası ile birliktedir.o gün lettie ile karşılaşır ve arkadaş olurlar. lettie farklıdır. Annesi ve büyükannesi ile yaşamaktadır. lettie ile bahçeye giderler çünkü her yerden para çıkmaktadır. lettie'nin elini bırakmaması gerekmektedir. ama bir saniyeliğine bırakır o anda küçük bir kurt ayağından içeri girer. kurdu çıkarır ama yarısı içinde kalır. o gün evlerine ursula adında bir yardımcı gelir. herkes ursula' monkton'a bayılır ama o nefret eder. herkese iyi davranan ursula ona kötü davranmakta, babasıyla arasını bozmaktadır. sonunda söz dinlemediği için babası onu cezalandırmak ister. banyoya kaçar ve babası onu küvette boğmaya çalışır fakat kurtulur ve cezalandırılır. odasına kapatılmışken kimsenin ona dikkatini vermediği bir anda kaçar ve lettie'lerin çiftliğine gider. çiftlikte o anları keserler. fakat bir sorun olur ve büyükanne ayağındaki yarayı fark eder. ursula olmaması gereken bir yerden gelmiştir. tuzak kurup onu avlamak isterler. ursula'yı almaya gelen asalaklar onu da ister. çünkü geçit içindedir. kendini feda etmek ister. ancak lettie onu kurtarmak için asalaklara siper olur. lettie'yi ağır yaralarlar. iyileşsin diye onu okyanusa bırakırlar. bir daha geri dönmez. anıları da silinmeye yüz tutar.

18 Ağustos 2015 Salı

innerspace..

http://unutulmazfilmler.co/innerspace-k2.html

güzel filmdi. 90ların başında çekildiği çok belli ama gene de komik. eskiden böyle bir çizgi film vardı. bir pilotu bir kapsülle deney amaçlı küçültüyorlar. planda bir tavşanın içine yollanması gerekiyor ama bir adamın içine yerleştirmek zorunda kalıyorlar ve olaylar gelişir.

17 Ağustos 2015 Pazartesi

pull&bear gömlek..

gömlek 29,95tl

bunu aldım ama geri de veresim var gibi. üzerime tam oturuyor çünkü

16 Ağustos 2015 Pazar

golden rose ruj..

golden rose matte kalem ruj: 19,90tl.

sevdim şimdilik. beyazlar bir tuhaf çıktı ama asıl rengi tutturmak için uğraştım. golden rose'un bu rujlarının övüldüğünü çok duymuştum şimdilik başarılı gibi

8 Ağustos 2015 Cumartesi

tchibo alışverişim..

koşucu tshirt'ü 29,90tl. çok sevdim. üstüme yapışır diye korkuyordum ama ideal oldu.

koşucu kapri 29,90tl. mesela bunu bir beden küçük alabilirmişim ama giyilmeyecek kadar bol değil. belinde cep var. o da en sevdiğim. anahtar falan koymaya ideal.

7 Ağustos 2015 Cuma

rossmann alışverişi..

2,99tl.

şampuanı daha önce kullandım ve o kadar da beğenmemiştim. sırf saç kremi için aldım bu kez. evdeki saç kremim bitmek üzereydi.

5 Ağustos 2015 Çarşamba

3 Ağustos 2015 Pazartesi

ebay alışverişleri..

iphone sahibi için yedek kablo şart ama bir kabloya 20 lira vermek delilik. hem de ebay'da 1$ iken.

bu da lens koruyucu halka. 6'nın lensi dışa doğru çıkık olduğu için böyle bir şey geliştirmişler. çok bir faydası var mı emin değilim. aslında renk renk de vardı. belki öyle bir seçim daha eğlenceli olabilir. gene 1$

bu da kol bandı. decathlon'da 30tl fiyatı görünce internetten almaya karar vermiştim. fiyatı: 2,32$ ama çok kaba durdu. zaten telefon hayvan gibi bir de onu koluma takıp gezmem imkansız gibi bişe.

2 Ağustos 2015 Pazar

yeni papiler..

güya outlet'ten aldık. 128,90tl

alırken pek ısınamamıştım ama giydikçe sevdim. duruşu çok hoşuma gitmeye başladı.

1 Ağustos 2015 Cumartesi

denim elbise..

moshino yerine daha ulaşılabilir bir marka olsa daha çok severdim.