30 Kasım 2014 Pazar

kasımda bitenler..

yves rocher duş jeli: bunu o kadar sevdim ki, kullanmaya kıyamadım resmen. hatta en çok sabahları duş alırken sevdim. tekrar alıcam evet.


rosense nemlendirici yüz kremi:  çok ilginç bir yapısı var. çok yoğun bir el kremi gibi ama tamamen yağsız. yüzümde kaymıyor bile. kokusu da meyveli kek gibi. büyük boyunu alabilirim aslında.




l'occitane el kremi (şakayık): bu kremi çok sevdim, hrm yapısı güzel çabuk emiliyor, hem de kokusu güzel ferah bir çiçek kokusu. tekrar alabilirim ama fiyatı aşırı pahalı.

bath and body works fresh picked el sabunu (first bloom): bunu kullanmaya kıyamadım resmen, nasıl güzel bir koku, yapısı da güzel. bu bbw ankara piyasasına niye girmiyor ki?

the body works honeymania body butter: bu şu ana kadar kullandığım en iyi kokan şey olabilir. kesinlikle tekrar alınacak.

syoss şampuan: sevmedim. hayatımda ilk defa bir şampuan saçımda kepek yaptı. bununla saçımı yıkadıktan sonra saç diplerim deli gibi kaşınıyor. kesinlikle tekrar alınmayacak.

isana q10 vücut losyonu: işte bu da en mükemmel ürün. son damlasına kadar kullandım. işini yapıyor, nemlendiriyor ve hızlı emiliyor. fiyatı da muadillerine göre çok uygundu. temel bakım ürünlerinde rossmann markalarına daha fazla yer verilesi.

28 Kasım 2014 Cuma

comme un chef..

http://unutulmazfilmler.com/the-chef-comme-un-chef-seflerin-savasi.html

güzel filmdi, komik. ratatoulle ile soul kitchen karışımı bir filmdi ve komikti. tabiki fransızca oluşundan da +1 alıyor.

güzel kombin..

bu aztek desenini çok seviyorum ama mağazalarda hiç göremiyorum niyeyse.

27 Kasım 2014 Perşembe

chanel şemsiye..

bi gün çok param olursa ve harcayacak yer bulamazsam şemsiyemi chanel' den alabilirim evet.

26 Kasım 2014 Çarşamba

kramer vs. kramer..

http://unutulmazfilmler.com/kramer-vs-kramer-kramer-kramere-karsi-k2.html#izle

bu ne zamandır izlemek istediğim ama hep ertelediğim bir filmdi. ve çook güzeldi. dustin hoffman iyi bir oyuncu, konusu nispeten klasik, kadın evi terk edince adam çocuğa bakar, işini aksatır vs.

merly streep sen hiç yaşlanmaz mısın be kadın. kadının 1979' daki yüzü ile 2010' daki yüzü arasında hiç fark yok yahu.

filmin adlandırması da muhtemelen dava isminden dolayı. amerika' da sistem böyle.

25 Kasım 2014 Salı

kitap alışverişi..

irrasyonel: 13,50tl

kızım süreyya: 6,75tl

subliminal: 16,50tl

seksen günde devri alem: 2,16tl

anayasa hukukuna giriş:21,38tl

önce söz vardı: 10tl. bunu nadir kitap' tan aldım. çünkü diğer yerlerde yoktu. çorum' da bir kitapçıdan geldi. 2 günde geldi. idefix' ten farklı olarak kargo parası ödedim o da 3tl idi. nadir kitap' tan ilk alışverişimdi ve baya memnun kaldım. bulunmayan kitaplar için iyi bir alternatif olmuş.

24 Kasım 2014 Pazartesi

mango bluz..

fiyatı: 34,99tl.

bunu taytlarla giyerim diye aldım. zorda kalırsam etekle de giyebilirim. ikea' nın ordaki mango outlet çok mu güzel, bana mı öyle geliyor? ne zaman girsem alacak bir şeyler buluyorum.

20 Kasım 2014 Perşembe

it happened at the worlds fair..

şurdan izledim:
http://www.izlebizle.net/it-happened-at-the-worlds-fair-1963.html

gene bol elvis şarkılı, orta karar bir filmdi. elvis' in sürekli takım elbise giymesi biraz abartılı dursa da amaç onu izlemekse iyi olmuş.

18 Kasım 2014 Salı

16 Kasım 2014 Pazar

güzel ayakkabı..

bazı topuklu ayakkabılar böyle sadece bakmak için bence. eye candy denilen türden..

15 Kasım 2014 Cumartesi

h&m alışverişi..

sünger: 6,95tl. 1 yılı aşkın süredir kullandığım sephora süngerimin yerine bunu aldım. ne zamandır değiştirmek aklımdaydı da almaya üşeniyordum. bu tür ürünleri ara ara yenilemek lazım. hijyen şart.

allık seti:8,95tl. 3 allık bu fiyat. bence h&m makyaj işine girmekle iyi etti. renk vermesi de güzel bu arada.

dalan el kremi: 1,29tl

gerçi bunu rossmann' dan aldım ama aynı gün aldım o yüzden buraya yazıvereyim dedim.

9 Kasım 2014 Pazar

nivea fruity shine..

dudak kremi bir bağımlılık galiba. bir gün yanıma dudak kremi almadan dışarı çıkmışım, koşa koşa gidip satın aldım.

fiyatı:5,95tl.

8 Kasım 2014 Cumartesi

how to steal a million..

şurdan izledim:
http://unutulmazfilmler.com/how-to-steal-a-million-hirsiz-asiklar-k2.html#izle

güzel bir audrey hepburn filmi. audrey' nin babası sahte eserler yapıp satan bir adam. bir müzede sergilenmek üzere verdikleri venüs heykelinin bilimsel testlere tabi tutulacağını anlayınca onu çalarlar. o arada aşık olurlar vs.

7 Kasım 2014 Cuma

mango alışverişim..

mango' da haftasonuna özel tüm ürünlerde %30 indirim vardı. öyle indirir gibi değil, gerçekten kasada çat diye düştü fiyatlar. uzun süredir de hiçbir şey almıyorum. hoş hala kredi kartımın limiti dolu, nasıl oldu ben de anlamadım ama alışveriş yaptım bu kez dayanamadım.

ne zamandır istediğim az yırtıklı kot. bunu zara indirimde görmüştüm 75 civarı bir fiyatı vardı ama bizimki seni şişman gösterdi dediği için alamamıştım. kısmet bu güneymiş.

çok bol değil, baya üstüme oturuyor, tek kötü yanı biraz kısa. bunların genel özelliği bu maalesef. biraz da düşük bel ama likralı, o yüzden çok sorun olmaz diye umuyorum. bir de askısı var. baya şirin bişe ama kullanır mıyım bilmiyorum.

etiket fiyatı: 129,99tl idi. indirimle 90,99tl' ye aldım.

şaka maka etek işini baya sevdim ben. niyeyse pantolondan daha rahat geliyor bana. hani nerdeyse hafta sonu falan da giyeceğim. gene etek bakıyordum. 4. siyah eteği de almamak için bu sefer gri aldım.

baya sevdim ama . likralı bir kumaşı var. 2 günde şalvara dönmez umarım, çok rahat duruyor. hatta biraz penye gibi.

eriket fiyatı 94,99tl idi. indirimle 66,49' a geldi.

5 Kasım 2014 Çarşamba

business farkı..

bilet almakta geç kalınca business almak zorunda kaldım. aslında fena değildi, koltuklar deriden, arka sırada tekli koltuk var. kişiye özel televizyonda film oynuyor ama film zorunlu, kapatma düğmesi yok.

bir de nevale var işte. kutu içeriği opsiyonlu sandviç veya kurabiye. sandviç güzel kaşarlı bişe, yanında çikolata, 1 bardak su ve ıslak mendil. bir de içecek veriyorlar.

ıslak mendil işini de biraz çözdüm aslında. normal yolculuklarda istanbul treninde ıslak mendil yok ama eskişehir treninde yolculuk bitiminde ıslak mendil dağıtılıyor.

3 Kasım 2014 Pazartesi

güzel etek..

şu aztek desenli eteklerden istiyorum ama hiçbir yerde bulamadım. gören duyan??