28 Şubat 2014 Cuma

şubatta bitenler..

palmolive çikolata tutkusu duş jeli: bu arkadaşı sevdim. yoğun bir yapısı var, el sabunu olarak pompayı biraz zorluyor. ama duş jeli olarak iyi. tekrar alınabilir.

the body shop watermelon vücut losyonu: bunu zamanında 5liraya falan almıştım. fiyat-performans olarak fena değildi. yalnız body shop' un bu şişelerinden hele de losyon kullanmak çok zor. ben de arkasındaki yves rocher pompa ile kullandım uzun süre.

tekrar alınabilir de ama piyasada bu kadar çeşit varken yeni şeyler denemeyi tercih ederim.

synergen makyaj temizleme mendili: daha ucuzunu bulana kadar favorimdir kendileri.

blendax şampuan: elseve yeşil şişeyi çok sevsem de arada değiştiresim geliyor. bunu hiç beğenmedim ama kesinlikle tekrar almam.

yves rocher organic vanilla duş jeli: güzeldi sevdim baya. ufacık şişe ama 4 kere duş aldım. tekrar alabilirim belki.

27 Şubat 2014 Perşembe

şarj olayı..

iphone güzel bir alet. ama şarj süresini çözmeleri lazım. geçen gün sabah evden çıkarken %24 şarjım vardı, bir yerlerde bağlarım dedim, unutmuşum. 1 saat sonra kapanmış haliyle.

eve geldim, anahtarım yok. telefon kapalı. resmen kapıda kaldım. taa ananeme gittim bizimkilere telefon etmek için. gerçi iyi oldu. kadıncağızı aylardır görmüyordum.

balmi dudak kremi..

geçen ankamall watsons' ta yoktu. antares watsons' ta bulunca aldım. indirim falan yok, fiyatı 9,99tl. biraz pahalı aslında ama merak ettiğim bir şeydi.

ben alırken kırmızı, pembe, beyaz ve yeşilinden vardı. yeşil aldım. hiç naneli dudak kremim yok. değişiklik olsun dedim.

bu alışverişle alışveriş olayına biraz ara vermeyi umuyorum. gene fazla açıldım. hazirana kadar para biriktirip bir yurtdışı seyahati planlayasım var.

26 Şubat 2014 Çarşamba

diyet tanrıları bana geri dönün..

geçen gün farkettim ki yazdan beri tam 5 kilo almışım. üstelik bu süreçte nerdeyse hergün spora gittim ve her ay diyetisyene para ödedim. 1 beden inceldiğimi düşünüyordum ama belden 6 santim kalınlaşmışım.

durum vahim. yeme olayını abarttığımı kabul ediyorum. kendimi toplamam lazım.

ağırlaştığımı hissediyorum zaten. dizlerim ağrıyor ve 2 kat merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum.

25 Şubat 2014 Salı

ysl çanta..

son sıranın ortaındaki altın püsküllü kahverengi clutch favorim olsa da onu diğer kardeşlerinden ayırmak istemediğim için toplu fotoğraf koyuyorum.

gerçi hepsi güzel, hepsi benim bebeklerim..

23 Şubat 2014 Pazar

nivea stay clear tonik..

bunu da migros' tan 14 şubat indiriminden aldım. fiyatı: 8,50tl' ye geldi.

22 Şubat 2014 Cumartesi

rossmann alışverişi..

rival de loop oje: 4,79tl. bir oje için çok pahalı ama rengini çok sevdim, ikamesi de yoktu.

tırnak makası: 3,59tl. aslında bu tür şeyleri 1milyonculardan alırdım ama geçen girdiğim yerdekiler çok çirkindi, fazla da düşünmek istemedim. orda da 3,50 falandı çünkü.

synergen makyaj temizleme mendili: 1,49tl. evdeki paket bitti, daha ucuzunu bulana kadar favori ürünüm budur.

21 Şubat 2014 Cuma

amour&turbulances..

şurdan izledim:
http://www.filmxo.com/film-izle/love-is-in-the-air-havada-ask-var-2013

altyazılı diye açtım, sadece başında 1-2 cümle fransızce altyazılı çıktı. gerisi türkçe dublaj.

onun dışında klasik hollywood romantik komedisi. pek fransız filmi gibi değil. sonu tabi ki happly ever after

20 Şubat 2014 Perşembe

t-box termos..

tanıştırayım. nuck' ın kardeşi, termos;termos, nuck' ın kardeşi.

neyse bu da benim yeni termosum. t-box' dan aldım. t-box eğlenceli tasarımlarına döner gibi gibi. dönse keşke.

fiyatı: 19,99tl.

plastik aslında. ama benim metal termosum zaten var. bu yanımda süt ve su taşımak için.

19 Şubat 2014 Çarşamba

hobbit 2..

şurdan izledim:
http://jetfilmizle.com/hobbit-2-smaugun-corak-topraklari-turkce-dublaj-izle-2.html/9

bu da hobbit' in 2. filmi. aslında bu hobbit serisini pek sevmedim, lodr'u da pek sevmezdim. görüntüler genel olarak fazla siyah beyaz.

neyse film tam da bitmemesi gereken yerde bitti.

lodr' dan farkı bu filmin çirkin cücelerle dolu olmasıydı. neyse ki 2 elf gördük, kendimize geldik. bizim lost' un kate' i burda elf olmuş. filmde gördüm. yahu bu kimdi, bu kimdi. imdb' den baktım ki bizim kate.

bizim piemaker da kötü kalpli elf kralı olmuş. o adamı da kaşlarından tanıyorum. saçlar sapsarı ama kapkara 2 çift kaş..

18 Şubat 2014 Salı

jimmy choo ayakkabı..

bu topuklularla asla yürüyemeyeceğimi bilsem de her rengini ayrı ayrı sevdim.

17 Şubat 2014 Pazartesi

yves rocher alışverişim..

genelde  bu markadan alışverişlerimi mağazadan yapıyordum. ama instagramda çok avantajlı bir kampanya gördüm. şimdi en az 15 liralık bir alışveriş yapıyoruz. 10 lira indirim, 3 de hediye geliyor.


ben resimdeki el kremini aldım. daha işe yarar bir şeyler almayı tercih ederdim. ama sitede hiçbir şey kalmamıştı. bir duş jeli bile bulamadım. neyse el kreminin fiyatı normalde 17,90tl idi.

express göz makyajı temizleyici: 24,90tl

dudak balsamı: normalde bunun yerine mandalinalı gloss gelmesi gerekiyordu. glossun fiyatı:12,90tl. ama stoklarda kalmadığı için bu geldi.

bir de deneme boy yaşlanma kremi. faturada 0,01tl olarak fiyatlandırılmış.

normalde bu alışveriş için 55,71tl ödemem gerekirdi. ama ben sadece 7,90tl ödedim. üstelik de kargo ücretsiz. çok kârlı bir alışveriş oldu. 3ürüne 8 lira ödedim. nerdeyse üste para verecekler.

kampanya çok iyiydi ama yves rocher' in internetten alışveriş olayını sevmedim. bi kere kargo takip sistemi yok. 3gün içinde yurtiçi kargo takip numarası maili gelene kadar tamamen karanlıktasın.

paketleme sistemi de pek hoş değildi. kocaman kutu içine 3 ürünü koymuşlar, tangır tangır gelmiş. insan araya köpük, kağıt birşeyler koyar. aldığım şeyler plastiktendi, kutuya da kırılır yazmışlar ama cam şişede bir parfüm sipariş etmeye çekinirdim doğrusu.


16 Şubat 2014 Pazar

pudra rengi louboutin..

bunlar da pudra rengi louboutainler. bir gün çok param olursa sol alttakini alabilirim..

15 Şubat 2014 Cumartesi

watsons alışverişim..

pure beauty cc krem: 20,17tl' ye geldi. %25 indirime girmiş. ne zamandır denemek istiyotdum bu cc kremleri. bb/cc olayında missha' dan sonra en çok övülen bu marka. missha tr' de sayılmadığından bu arkadaşı deneyeyim dedim. normal fiyatı: 26,90tl

bendeki rengi ivory. çok çok minik ışıltılar var içinde. yüzde pek belli olmuyor ama umarım güneşe çıkınca disko topu gibi parlamıyorumdur. kapatıcılığı yok gibi bir şey. rengi durdukça yüze daha bir oturuyor sanki. 1 saatin sonunda daha iyi görünüyordu bence. spf 30. zaten alma amacım da asıl buydu.

m. jeunesse apricot maske: 3,99tl. ne zamandır bu tür maskelerden kullanmıyorum. çeşit olsun dedim.

akşam gelir gelmez de kullandım. öncelikle kokusu çok güzel. sırf kokusu için bile arasıra alabilirim. içinde mango ve kayısı var. içinde minik kayısı tanecikleri var. etkisi fena değil. siyah noktaları bir süre için temizledi. ama sonuç uzun vadeli değil maalesef.

14 Şubat 2014 Cuma

13 Şubat 2014 Perşembe

tarhana cipsi..

migros' ta dolaşırken gördüm, merak ettim.

normal cips gibi değil. içinde zaten patates yok bir de kızarmadığı için yağ tadı sıfır. yani klasik cipslerin ikamesi değil.

tadı hafif ekşimsi, kıtır kıtır. çubuk kraker gibi biraz. ama daha ekşi.

ekşi olması ilginç. çünkü 3-5 tane yiyince kesildim. yedikçe yiyesim gelmedi. kalorisi falan düşük. bütün paket 100kalori falan. içindeki karbonhidrat protein oranından düşük falan.

değişik bişey. ama bir daha almam muhtemelen.

12 Şubat 2014 Çarşamba

gratis alışverişim..

14 şubat münasabeti ile gratis gene her şeyde %40 indirim yapmış. çok bişey almadım aslında:

benri kare pamuk: 2,37tl. herkesin öve öve bitiremediği bu pamukları bir deneyeyim dedim. %40 indirimdeydi. normal fiyatı 3,95tl.

sally hansen instant cuticle remover: 25,13tl' ye geldi. %30 indirime girmiş. normal fiyatı 35,90tl.

9 Şubat 2014 Pazar

amour..

evet gördüğüm en psikopat filmlerden biriydi. kadıncağız felç geçiriyor, yatağa bağımlı hale geliyor. yaşlı kocası ona evde bakıyor. bir dönem bakıcı var, sonra adam psikopata bağlayıp bakıcıyı kovuyor, kadını dövüyor falan. ee o da yaşlı adam nasıl yetişsin onu işine. sonra dayanamayıp yastıkla boğuyor.

bu nasıl amour ben de onu anlamadım.

7 Şubat 2014 Cuma

sephora alışverişi..

sephora indirimi başka bir sephora' da gözlemlemek üzere gitmiştim. benefit ürünleini başka bir yere koymuşlar. sorunca gösterdiler. belki de ankamall' da da vardı, insan yazar canım o ne öyle. saklamışlar resmen. neyse dandeleon ve bella bamba indirimdeydi. tamam dedim. dandeleon' u alayım. kasaya gidiyordum, görevli geldi, özür dilerim bu ürünün indirimi bitmiş dedi. gerizekalı. madem öyle, kaldır. bella bamba verelim dedi. o da yanar dönerli bişey. zaten allık bayıla bayıla kullandığım bi ürün değil, boşver dedim.

reyonda bunu gördüm. kuru şampuan:13,50tl. pahalı, saçma bir ürün ama canım almak istedi. bakalım nasıl bişey çıkacak.

bunlar da klasik, her alışverişin vazgeçilmezi.

tanesi: 1,90tl.

çeşitlerimiz:
-çikolata
-portakal çiçeği
-monoi

5 Şubat 2014 Çarşamba

twist bluzüm..

 bu sezoun mango' dan o kadar çok alışveriş yaptım ki artık her giydiğim mango' dan alınmış gibi geliyor. o yüzden farklı mağazalara girmeye karar verdim.

twist normalde biraz pahalıdır, bazı tasarımları da çok uçuktur. ama bu bluz sadece 31tl idi. hatta defolu falan mı acaba diye baya baktım ama yok öyle bir şey..

4 Şubat 2014 Salı

gezgin pantolon kardeşliği..

şurdan izledim:
http://www.indirmedennfilmizle.net/gezgin-pantolon-kardesligi-1-izle.html?postTabs=6

bu filmi de levis sponsorluğunda izledik.

hani bazı filmler vardır ya, kötü olduğunu bilir insan. daha 1. dakikada sonunu tahmin eder ama gene de izler. işte bu onlardan.

bu filmde zaten mantık aramamak gerek. blake lively ile america ferrera' nın aynı kot pantolonun içine girebildiği anda zaten mantığı çıkarıp kenara koydum.

hükümet kadın 2..

şurdan izledim:
http://www.fulldiziizleyelim.net/hukumet-kadin-2-full-hd-tek-parti-720p-izle-kisim-2.html


ilk film daha anlamlıydı. bu sırf komediye yönelik olmuş. gene de güzel filmdi, komik.

3 Şubat 2014 Pazartesi

mango bluzüm..

gün geçmiyor ki bir mango alışverişi daha burda yer bulmasın. seviyorum ne yapayım. rengi süper bi kere. bol, uzun ve salaş. yarım kol ama çok çok uzun değil. yaz kış giyilir bi kere.

fiyatı:24,99tl

köfte yağmuru 2..

şurdan izledim:
http://jetfilmizle.com/kofte-yagmuru-2-turkce-altyazi-izle.html/8

çook şirindi. bu sefer yiyecekler canlı bi de..

2 Şubat 2014 Pazar

pull and bear tshirtüm..

fiyatı: 7,95tl.

pazarda bile tshirtler artık 10tl' den satılıyorken mağazada bu fiyata satılan tshirtü kaçırmak istemedim.


hükümet kadın..

şurdan izledim:
http://www.izlejen.com/hukumet-kadin-1-full-izle/


güzel filmdi, komik. gerçek bir hikayeden yola çıkması da ayrı güzel tabi.

1 Şubat 2014 Cumartesi

batik alışverişim..

bu elbiseyi sezon başında bahçeli batik mağazasında bir sabah vakti denemiştim. güzel ve tam istediğim gibi olmasına rağmen fermuarını kapatamadığım için almamıştım. 42 bedene kadardı, çok iyi hatırlıyorum.

geçen forum' da dolaşırken tekrar gördüm fiyatı da 29,90tl' ye düşmüş. acaba dedim ve oldu şaka gibi. eylülden beri kilom değişmedi hatta ben göbeklendiğimi hissediyorum ama demek ki incelmişim. öyle mutlu oldum ki.